Om oss

Vår filosofi

Vi hjelper virksomheter med bærekraftomstilling, slik at de blir mer konkurransedyktige og bedre rustet for fremtiden.

Mange tror at bærekraftomstilling innebærer høye  kostnader, store økonomiske tap, redusert ressursbruk, sparebluss og moderasjon i alle ledd. Det er ikke hele sannheten. Det åpner også for opp for et hav av nye muligheter og lønnsomme forretningsmodeller. 

“One size does not fit all”

Alle virksomheter er forskjellige og har forskjellige behov. Selv om prinsippene i modellen vi har utviklet er de samme, tilpasses innholdet til din bedrift og dine behov. Vi har en praktisk tilnærming og jobber  sammen med deg for å finne de beste løsningene for deg, i den situasjonen du befinner deg i.

Du må ikke velge mellom bærekraft og lønnsomhet. De to kan gå hånd i hånd, og skape et stort konkurransefortrinn. 

Vår historie

REWIRED for Sustainability ble stiftet av Kristin H. Oishi i 2020 for å bistå små og mellomstore virksomheter med bærekraftomstilling.

Kristin er genuint opptatt bærekraftig utvikling, og trives aller best når hun kan bruke markedsbaserte strategier for å oppnå sosiale og samfunnsnyttige formål. Hun begynte å jobbe med bærekraftig forretningsdrift tidlig på 2000-tallet, altså lenge før bærekraftsmålene ble til. Med over 15 års internasjonal erfaring, hvorav 10 i lav- og mellominntektsland, har hun vært engasjert i en rekke innovative og samfunnsnyttige prosjekter. I Kambodsja startet hun blant annet to hoteller, som ble tildelt en flere internasjonale utmerkelser og priser for sitt samfunnsengasjement og bærekraftige forretningsmodell.  Nå ønsker hun å hjelpe små og mellomstore virksomheter  i Norge å navigere seg i den nokså uoversiktlige veien gjennom en bærekraftsomstilling. Hun har en praktisk tilnærming og ønsker at omstillingen skal være positiv og bidra til økt lønnsomhet.

 

Lang erfaring

Vi har har jobbet aktivt med bærekraft siden 2001, i Norge og internasjonalt.

Stort engasjement

Vi er genuint opptatt av et bærekraftig skifte, og utvikler verktøy som virker.

Praktisk tilnærming

Vi jobber for å gjøre omstillingen så enkel og praktisk som mulig for din bedrift.

Vårt Team

Kristin H. Oishi

Founder & CEO

Ken Oishi

CFO

Thomas Holdø Hansen

Bærekraftscoach


"Doing good is good for business"