Om oss

Vår historie

Rewired for Sustainability ble stiftet av Kristin H Oishi i 2020 for å bistå små og mellomstore virksomheter med bærekraftomstilling.

Kristin begynte å jobbe med bærekraftig forretningsdrift tidlig på 2000-tallet, altså lenge før bærekraftsmålene ble til (i 2015). Hun er genuint opptatt bærekraftig utvikling, og trives aller best når hun kan bruke markedsbaserte strategier for å oppnå sosiale og samfunnsnyttige formål. Gjennom karrieren har hun hatt med seg filosofien “Doing good is good for business”.  I Kambodsja var hun engasjert i flere spennende og innovative samfunnsnyttige prosjekter. Hun startet blant annet to hoteller, hvorav det siste ble tildelt en rekke internasjonale utmerkelser og priser for sitt samfunnsengasjement og bærekraftige forretningsmodell.  

Nå ønsker hun å hjelpe små og mellomstore bedrifter  i Norge å navigere seg gjennom den nokså uoversiktlige veien til en bærekraftig omstilling. Hun har en praktisk tilnærming og ønsker at omstillingen skal være positiv og bidra til økt lønnsomhet.

 

Hvordan kan vi bistå?

Mange tror at bærekraftomstilling innebærer høye  kostnader, store økonomiske tap, redusert ressursbruk, sparebluss og moderasjon i alle ledd. Det er ikke hele sannheten. Det åpner også for opp for et hav av nye muligheter og lønnsomme forretningsmodeller. 

“One size does not fit all”

Alle virksomheter er forskjellige. Selv om prinsippene i modellen vi har utviklet er de samme, tilpasses innholdet til din bedrift og dine behov. Vi har en praktisk tilnærming og jobber  sammen med deg for å finne de beste løsningene for deg, i den situasjonen du befinner deg i.

Du må ikke velge mellom bærekraft og lønnsomhet. De to kan gå hånd i hånd, og skape et stort konkurransefortrinn. 

 

Lang erfaring

Vi har har jobbet aktivt med bærekraft siden 2001, i Norge og internasjonalt.

Stort engasjement

Vi er genuint opptatt av et bærekraftig skifte, og utviklet et verktøy som virker.

Praktisk tilnærming

Vi jobber for å gjøre omstillingen så enkel og praktisk som mulig for din bedrift.

Kristin H. Oishi

Founder & Chief sustainability officer

Ken Oishi

Developer

Thomas Holdø Hansen

Bærekraftscoach